MónTerrassa
Un extractor provoca un incendi en un habitatge de Ca n’Anglada
  • CA

Un extractor ha provocat un incendi en un habitatge al barri de Ca n’Anglada de Terrassa, ahir dimecres a la nit. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van treballar per apagar el foc, que finalment no va causar cap persona ferida, mentre la Policia Municipal va tallar la circulació del carrer. 

El fets van tenir lloc a les deu de la nit d’ahir dimecres 18 de maig al carrer de Mossèn Àngel Rodamilans amb el passatge de Montserrat Roig. A aquella hora, el 112 va informar els Bombers de la Generalitat d’un incendi provocat per un extractor de fums de la cuina d’un pis de Ca n’Anglada. 

En rebre l’avís, tres dotacions de Bombers es van dirigir fins al lloc i juntament amb dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, que van realitzar les tasques necessàries per tallar el trànsit del carrer amb l’objectiu de facilitar l’actuació del Bombers. 

Finalment, els Bombers van extingir l’incendi a la cuina del pis, on cap persona va resultar ferida.

Una discussió nocturna revela més d’un quilo de marihuana

Un discussió nocturna entre un home i una dona aquesta matinada al barri de La Maurina ha deixat al descobert més d’un quilo de cabdells de marihuana. Els dos individus s’estaven discutint a crits quan una veïna ha trucat a la Policia Municipal de Terrassa queixant-se del fort soroll. Quan els agents han arribat, la parella estava a fora de l’habitatge amb la porta oberta, el que permetia veure un munt de cabdells de marihuana a la taula del menjador.

En total, els cabdells sumaven entre tots un pes exacte de 1.227 grams, és a dir, més d’un quilo de marihuana. Així doncs, els agents han obert diligències i han detingut l’home per un delicte contra la salut pública, mentre que la dona ha quedat investigada pel mateix fet.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa