MónTerrassa
Cremen restes vegetals i una tanca en un jardí particular a Les Fonts
  • CA

Un incendi en un jardí particular va cremar una pila de restes vegetals i es va estendre a una tanca, ahir al matí a Les Fonts de Terrassa. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, va afectar un total de 20m2. No s’han de lamentar danys personals.

Els fets van tenir lloc quan passaven pocs minuts de tres quarts de dotze del migdia al carrer de Rossinyol de Les Fonts. Una trucada d’un particular va informar als Bombers de la Generalitat que veia flames i fum provinents del jardí d’un habitatge de dues plantes. En rebre l’avís, van activar una dotació que es va dirigir ràpidament fins al lloc.

Un cop al lloc, van comprovar que l’incendi era positiu. Segons informen, cremaven una pila de restes vegetals i les flames es van propagar, cremant també una tanca. Els Bombers van treballar-hi durant una mitja hora aproximadament. Van dur a terme les tasques d’extinció del foc, que va afectar uns 20 m2 del jardí, i van donar per finalitzat el servei. No va haver-hi cap més afectació.

Crema un ciclomotor i un camió d’escombraries intenta apagar el foc

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar per un incendi en un ciclomotor la matinada d’aquest passat dimarts. L’incendi va tenir lloc quan passaven alguns minuts de dos quarts de tres de la matinada al carrer de Catalunya, entre el carrer de Francesc Salvans i el carrer de Bartomeu Amat.

Segons exposen, un camió d’escombraries passava per aquell carrer just en aquell moment i es va trobar amb l’incendi. Amb un extintor, l’home el va provar d’extingir amb un extintor, apagant el foc parcialment. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van acabar de realitzar les tasques d’extinció del foc, tot i que el ciclomotor va quedar afectat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa