MónTerrassa
Crema una rentadora en un pis del Roc Blanc de Terrassa
  • CA

Una rentadora va cremar en un pis al barri del Roc Blanc de Terrassa, ahir dijous a la tarda. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya van treballar per apagar l’incendi, que només va afectar l’electrodomèstic, sense propagar-se a cap altre indret de la casa. Segons informen, el propietari de l’habitatge va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa per inhalació de fum.

Els fets han tingut lloc al carrer de Maria Auxiliadora, entre el carrer de Sant Lluís i la carretera d’Olesa, a de dos quarts de vuit del vespre (a les 19:30h) d’ahir dijous 30 de juny. Els Bombers de la Generalitat van rebre un avís d’incendi i van activar quatre dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat. Allà van observar que la rentadora, ubicada al safareig, estava cremant, i van apagar les flames abans que es propaguessin. L’actuació va durar uns 45 minuts, aproximadament.

El propietari del pis, traslladat per inhalació de fum

Fins al lloc també s’hi va dirigir una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques, ja que el propietari de la casa havia empassat fum. Finalment, aquest va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa. Segons informen, no consta que cap més persona hagi resultat ferida.

Crema una fregidora d’un bar al barri de Sant Llorenç

Aquest passat cap de setmana també va cremar una altre electrodomèstic en un bar del barri de Sant Llorenç: una fregidora. Els fets van tenir lloc el passat dissabte dia 25 de juny. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van apagar el foc, que no va afectar a la cuina, ni tampoc cap persona va resultar ferida.

Mentre realitzaven les tasques per apagar el foc, els Bombers van confinar els veïnat per tal que el fum no els afectés. També van realitzar tasques per netejar el fons de l’escala i van ventilar l’espai fins que ja no quedava fum i van donar per apagat el foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa