MónTerrassa
Crema una fregidora d’un bar al barri de Sant Llorenç de Terrassa
  • CA

Ensurt en un bar al barri de Sant Llorenç de Terrassa per un incendi en una fregidora de la cuina de l’establiment, ahir divendres al matí. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van treballar per apagar el foc que sortia de l’electrodomèstic, i segons informen a Món Terrassa, les flames no van afectar a la cuina ni cap persona va resultar ferida.

Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de dues d’ahir divendres 24 de juny, dia de Sant Joan, en un bar situat a la plaça de la Font Flavià. En rebre l’avís de foc, els Bombers de la Generalitat es van dirigir ràpidament fins al lloc, on van comprovar que cremava la fregidora de l’interior de la cuina del local.

Mentre realitzaven les tasques per apagar el foc, els Bombers van confinar els veïnat per tal que el fum no els afectés. També van realitzar tasques per netejar el fons de l’escala i van ventilar l’espai fins que ja no quedava fum i van donar per apagat el foc. No consta que cap persona vagi resultar ferida.

Set contenidors cremats en una nit

Aquesta matinada han cremat set contenidors en diferents punts de la ciutat, al barri de Ca n’Aurell, Les Fonts, Can Boada i el centre. Tots els incendis han tingut lloc entre les dues i dos quarts de cinc de la matinada. Cap dels focs ha afectat a cap vehicle del costat, ni cap persona ha resultat ferida. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han actuat en tots els incidents i han realitzat les tasques necessàries per apagar les flames.

Roben pinso d’una botiga d’animals al centre de Terrassa

La matinada del dia de Sant Joan, una botiga d’animals del centre de Terrassa va patir un robatori. Uns lladres van robar pinso de l’entrada de l’establiment i el van escampar pel terra del centre de la ciutat. Es tracta de la botiga Terranova CNC 161, ubicada al carrer de Sant Pere.

Els lladres van dur a terme el robatori des de fora el carrer, a través de la reixa de la botiga, sense entrar a l’interior de l’establiment. Van apagar uns paquets de pinso i van fugir pel carrer del Cardaire. En fugir per aquest mateix carrer, els lladres van tirar boles de pinso, que van quedar escampades per tot el terra de la via.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa