MónTerrassa
Crema la cuina d’un pis a Can Boada de Terrassa
  • CA

Un incendi va cremar la cuina d’un pis al barri de Can Boada de Terrassa, ahir diumenge a la tarda. El foc ha deixat tota la cuina calcinada, però segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, les flames no s’han propagat a cap altre habitació de la casa, i no consta que cap persona hagi resultat ferida degut a aquest incendi.

Els fets van tenir lloc prop de les quatre en punt de la tarda d’ahir diumenge 19 de juny, en un habitatge situat a la Ronda de Ponent, a l’alçada del Mercat de Can Boada. Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís d’incendi i van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc.

En el moment del foc no hi havia cap persona a l’interior del pis. Quan la família va arribar i es va trobar l’incendi, van obrir les finestres de l’habitatge i ràpidament els Bombers van entrar per apagar les flames. El foc no es va propagar per cap altra habitació ni va afectar cap altra part de la casa, però la cuina va quedar completament calcinada. L’actuació va durar aproximadament una hora.

Fins al lloc també s’hi va dirigir una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques (SEM) que va atendre una dona habitant da la casa, però estava il·lesa. Segons informen, es desconeix l’origen de l’incendi.

Crema un contenidor al barri de Ca n’Aurell

Un contenidor va cremar la matinada d’ahir diumenge al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. Els fets van tenir lloc prop de tres quarts de cinc de la matinada (exactament a les 4:42h), la nit de dissabte a diumenge, al carrer de Martí Díez. El contenidor cremat es tractava d’un contenidor per reciclar vidre. En rebre l’avís de foc, una dotació de Bombers de la Generalitat de Catalunya es va dirigir fins al lloc i va apagar el foc, que no es va propagar a cap contenidor del costat ni cap altre vehicles estacionat a la vora

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa