MónTerrassa
Crema un contenidor i un vehicle queda afectat a Can Boada

Un contenidor ha cremat a primera hora d’aquest matí al barri de Can Boada. L’incendi ha cremat tot el contenidor, i les flames s’han estès a un vehicle estacionat just al costat, que ha quedat afectat per la part del davant.

L’incendi ha tingut lloc prop de les sis del matí d’avui diumenge 5 de juny. El contenidor estava situat al carrer d’Alexandre Galí, just davant de la plaça de l’Emigrant, entre la Ronda de Ponent i el passatge del Penyal. El foc ha començat a cremar i s’ha avisat als Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han enviat una dotació ràpidament fins al lloc indicat.

Contenidor cremar al carrer Alexandre Galí | Cedida

Els Bombers de la Generalitat han treballat per apagar el foc, però el contenidor ha quedat completament calcinat. A més a més, les flames s’han estès a un cotxe que es trobava aparcat just al costat del contenidor i han afectat parcialment el vehicle. La part davantera del turisme ha quedat també totalment cremada.

Finalment, els Bombers ha extingit el foc amb una actuació que ha durat aproximadament mitja hora.

Quatre contenidors cremats i tres vehicles afectats

La darrera vegada que va haver-hi un incendi de contenidors amb vehicles afectats va ser prop d’aquesta zona, a la ronda de Ponent, fa poc d’un mes i mig, a mitjans d’abril. També era prop de les sis de la matinada. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van ser requerits ja que el veïnat va alertar d’un foc que sortia d’una bateria de contenidors. El resultat va ser la crema de quatre contenidors, un arbre, una tanca de fusta d’un parc infantil i tres vehicles afectat.

Plaga de contenidors cremats

La plaga del contenidors cremats afecta a Terrassa i a moltes altres ciutats. En la majoria de casos el foc és provocat i s’acostumen a concentrar a les hores de nit i matinada, habitualment al cap de setmana i festius, però és molt difícil de controlar ja que no es concentren en un barri en concret, sinó que succeeix a diferents districtes

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa