MónTerrassa
Crema un altre contenidor de matinada a Can Boada de Terrassa
  • CA

Un altre contenidor ha cremat aquesta matinada al barri de Can Boada de Terrassa. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han apagat el foc, que també ha afectat el contenidor del costat. Aquest és el segon contenidor que crema en menys de 24 hores al barri, després que ahir a la nit es visqués un altre episodi d’incendis de contenidors a diferents punts de la ciutat.

L’incendi ha tingut lloc quan passaven pocs minuts de les quatre de la matinada (exactament a les 4:02h), al passeig Vint-i-dos de Juliol, tocant a l’avinguda de Josep Tarradellas. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi i han activat una dotació que s’ha dirigit fins al lloc indicat.

Contenidor cremat a Can Boada | Cedida

Quan han arribat, han apagat el foc ràpidament. El contenidor ha quedat completament calcinat, i les flames han afectat un segon contenidor del costat, cremant-lo pel costat.

Nit de contenidors cremats a Terrassa

La matinada de dissabte també va cremar un altre contenidor al barri de Can Boada. L’incendi va tenir lloc en una bateria de contenidors situada al carrer d’Hernan Cortés, en una hora similar a aquesta nit, prop de dos quarts de cinc de la matinada. El foc va afectar un contenidor.

Però aquest no va ser l’únic contenidor cremat la matinada de dissabte. En total, van cremar set contenidors a la ciutat. Els primers van cremar al barri de Ca n’Aurell, entre les dues i les tres de la matinada aproximadament. Dos contenidors van cremar al carrer de Martí Díez, i un tercer al carrer de Grànius a tocar amb la Rambla d’Ègara.

Més tard, també va cremar un altre al carrer del Teatre, al centre de la ciutat. A més, dos contenidors més van cremar a Les Fonts, al carrer de Roma amb el carrer de Walt Disney i al carrer de Sant Carles.

Deu avisos de foc en contenidors per la revetlla de Sant Joan

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar durant la matinada de Sant Joan per diverses trucades per avisos d’incendis de contenidors. En total, van rebre 10 avisos de foc en contenidors, però no tots van arribar a cremar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa