MónTerrassa
Un altre incendi en un contenidor a Ca n’Aurell de Terrassa de matinada
  • CA

Un altre contenidor ha cremat aquesta matinada al barri de Ca n’Aurell de Terrassa. L’incendi ha mobilitzat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que han actuat per apagar el foc, tot i que les flames han calcinat el contenidor per complet.

Els fets han tingut lloc quan passaven pocs minuts d’un quart de tres d’aquesta matinada de diumenge 13 de novembre, al carrer de Fra Bonaventura Gran a la cantonada de la Rambla d’Ègara. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han rebut l’avís d’incendi concretament a les 2:23h i han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, han comprovat que el foc era positiu i han dut a terme les tasques per apagar les flames. L’actuació ha estat ràpida, d’aproximadament 15 minuts. Un cop apagat el foc han donat per finalitzat el servei. El contenidor ha quedat calcinat.

Incendi a dos contenidors el passat dijous a Terrassa

Dos més incendis a l’interior de dos contenidors van tenir lloc el dijous a la nit al barri de Plaça Catalunya – Escola Industrial de Terrassa. Els dos focs, que ser en menys de mitja hora i en punts molt propers: Entre les nou i dos quarts de deu de la nit d’ahir dijous 10 de novembre al carrer de Joaquim Costa, entre el carrer de Sant Jordi i el carrer de Miquel Vives.

El primer incendi va ser concretament a les 21:02h. Es tractaven d’uns papers a l’interior d’un contenidor que cremaven. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc i va apagar el foc ràpidament. Però al cap de pocs minuts, a les 21:29h, els Bombers van tornar a rebre un avís de foc a l’interior d’un contenidor situat a tocar d’un havia tingut lloc el primer incident. Segons informen, cap dels dos contenidors va quedar afectat per les flames, ja que ambdós incendis es van poder apagar ràpidament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa