MónTerrassa
Un altre contenidor cremat de matinada a Ca n’Aurell de Terrassa
  • CA

Un incendi ha cremat un altre contenidor al barri de Ca n’Aurell de Terrassa la matinada d’ahir diumenge. Amb aquest, ja son quatre incidents relacionats amb contenidors a Ca n’Aurell en una setmana. En set dies han cremat un total de cinc contenidors en diferents incendis a la zona nord del barri.

Els fets van tenir lloc a les dues de la matinada d’ahir diumenge al carrer de Martí Díez, entre el carrer d’Arquímedes i la rambla d’Ègara. Els Bombers van rebre l’avís d’incendi i ràpidament van activar una dotació de Bombers que es va dirigir fins al lloc. Allà, van dur a terme les tasques necessàries per apagar les flames, que van deixar el contenidor completament calcinat.

Cinc contenidors cremats en una setmana a Ca n’Aurell

Aquesta darrera setmana -del 4 al 10 de juliol- han cremat un total de cinc contenidors a Ca n’Aurell. Tots els incendis han tingut lloc a la zona nord del barri, molt a prop l’un de l’altre. De fet, just fa una setmana, la matinada del 4 de juliol, van cremar dos contenidor en la mateixa ubicació que ahir a la nit, al carrer d’Arquímedes cantonada amb carrer de Martí Díez. Aquella mateixa nit, un incendi a la cantonada del carrer de Fra Bonaventura Gran i el carrer de Pi i Maragall va cremar un tercer contenidor.

A més, la matinada del dimarts 5 de juliol, una persona va quedar investigada com a presumpte autora d’un incendi d’un contenidor també al carrer de Martí Díez. Agents de la Policia Municipal de Terrassa van poder entrevistar un testimoni, que va explicar que havia vist quatre persones que s’acostaven al contenidor i li calaven foc. Poc després van localitzar quatre individus pel barri. Un cop identificats, van comprovar que un d’ells coincidia plenament amb la descripció feta pel testimoni.

L’enxampen bolcant contenidors i agredeix un policia

A més a més, un grup de persones es va dedicar a bolcar contenidors pel barri la matinada de dijous. Un veï de la zona va avisar a la Policia Municipal de Terrassa, i quan van arribar, un d’ells va agredir a un dels agents. L’home va quedar detingut per atemptat a l’autoritat i dues persones més van estar denunciades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa