MónTerrassa
S’incendia un cotxe de matinada a en una rotonda a la B-40 a Terrassa
  • CA

Un cotxe es va incendiar a l’autovia B-40 a Terrassa la matinada d’ahir dissabte. L’incendi va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, el vehicle va cremar completament. El conductor del turisme, veí de Matadepera, va sortir il·lès.

Els fets van tenir lloc a un quart de sis de la matinada (a les 5:45h) d’ahir dissabte 7 de gener, és a dir la nit de divendres a dissabte. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van rebre un avís d’accident i ràpidament van activar una dotació que es va dirigir fins al lloc dels fets.

Segons apunten, en arribar, van comprovar que l’accident havia tingut lloc en una de les rotondes de l’autovia. Van dur a terme les tasques per apagar el foc, però el vehicle va cremar per complet. L’accident no ha deixat cap persona ferida, ja que el conductor n’ha sortit il·lès.

Un altre cotxe bolca i s’incendia a Terrassa la mateixa matinada

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir a la matinada per un cotxe bolcat a la carretera d’accés a l’Hospital de Terrassa, i que, després de bolcar, es va incendiar.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de les dues en punt de la matinada d’aquest dissabte, dia 7 de gener. Segons expliquen els Bombers de la Generalitat, un vehicle circulava per la carretera prop de l’hospital quan va bolcat i posteriorment va cremat. En rebre l’avís, han activat una dotació que s’ha dirigit ràpidament fins al lloc indicat.

En arribat, van comprovar que el cotxe cremava per la part del motor, però apunten que no hi havia ni atrapats ni ferits. Així doncs, van realitzar les tasques per apagar les flames, i una estona més tard, van donar per finalitzat el servei.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa