MónTerrassa
Tres ferits en un incendi al mateix edifici del carrer Salmerón cremat fa 5 dies
  • CA
Incendi al carrer de Salmerón | Núria Ventura

!--akiadsense-->

Aquest divendres, a les 7.20h, el 112 ha rebut l’avís d’un incendi al carrer Salmerón, 78, al barri de Vallparadís de Terrassa. Es tracta del mateix immoble que el passat 29 d’abril també va patir un incendi amb dues persones ferides per inhalació de fum. En aquella ocasió es va cremar totalment la planta superior. Aquest divendres, l’incendi ha calcinat totalment la primera planta. Fins allà s’hi han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, SEM i Policia Municipal.

Segons ha pogut saber Món Terrassa, és un edifici teòricament abandonat i deshabitat, propietat d’una entitat bancària. No obstant, els Bombers hi han trobat tres persones al seu interior. Una persona ha hagut de ser rescatada des del terrat amb una autoescala mentre que les altres dues han estat evacuades des de la planta superior pel forat de l’escala. Com a conseqüència del fum, les tres han hagut de ser ateses pel SEM i traslladades al centre hospitalari.

Bombers ha informat que, donada l’acumulació de monòxid de carboni, no era segur romandre a l’edifici. Un tècnic municipal ha realitzat la corresponent inspecció, junt amb Bombers, i s’ha determinat que les condicions d’insalubritat i seguretat de l’edifici el fan inhabitable i, per tant, s’ha determinat tancar l’accés. S’ha donat avís al Servei de Gestió de l’Espai Públic (GEP) per procedir a tancar l’accés a l’edifici. També s’ha donat avís als propietaris de la finca per tal que es personi al lloc el més aviat possible per fer-se càrrec de les incidències.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa