MónTerrassa
Incendi mortal al Vallès Occidental
  • CA

Tragèdia de matinada a Sabadell, la cocapital del Vallès Occidental. Una persona ha resultat morta i vàries ferides de diversa consideració per inhaació de fum. Els fets han passat quan passaven tres quarts de la mitjanit. A les 00.45, els Bombers de la Generalitat han estat alertats d’un incendi en una nau situada al quilòmetre 25 de la carretera C-1413 a la localitat sabadellenca.

Al arribar al lloc els efectius, amb sis dotacions terrestres, han iniciat les tasques d’extinció de l’incendi i recerca a l’edificació. Els Bombers de la Generalitat han localitzat a una persona sense vida a l’interior del recinte. En aquests moments, la víctima mortal està pendent d’identificar. A l’exterior de la nau industrial també hi havia tres persones que han estat ateses “in situ” pels serveis mèdics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Dues d’aquestes persones han estat evacuades poc després a les instal·lacions de hospital Parc Taulí de Sabadell amb intoxicació de fum.

En poca estona s’ha controlat el foc a la nau

Els efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya han donat per controlat l’incendi a la nau poc després, a les 01.09 hores de la matinada. S’ha treballat ràpid, però no s’ha pogut evitar la tragèdia.

Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de les diligències judicials i ja han obert una investigació per esclarir les causes de l’incendi, que ara per ara són totalmen desconegudes i no existeixen encara hipòtesis sobre el mateix.

Al lloc dels fets, a la zona industrial, hi han treballat fins a dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques amb suport psicològic i també efectius de la Policia Local de Sabadell, els quals s’han fet càrrec de donar avís al tècnic municipal per revisar l’estructura de l’edifici, molt afectat per les flames i les altes temperatures que shan registrat en el moment més àlgid.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa