MónTerrassa
Incendi en uns laboratoris químics de Terrassa
  • CA
Incendi en uns laboratoris químics de Terrassa
Incendi en uns laboratoris químics de Terrassa | Bombers de Viladecavalls

!--akiadsense-->

Protecció Civil ha activat aquest dimecres pocs minuts abans de dos quarts de sis de la tarda l’alerta del PLASEQCAT de risc químic. El motiu ha estat un incendi en les instal·lacions d’uns laboratoris a Terrassa, en concret del polígon industrial Santa Margarida. Es tracta dels Laboratoris Miret. L’avís s’ha donat a les cinc i un minut. I a les cinc i 11 els. El foc s’ha produït a la segona planta, on es treballa amb productes químics, concretament pols àcida. L’incendi, extingit pel mateixos operaris a les 5 i 11, ha afectat un ventilador. Els Bombers de la Generalitat ara estant refredant algun punt calent i fan una revisió de tota la conducció per descartar altres danys. S’han activat 6 dotacions.

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha activat el Pla d’Emergència Municipal després que el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) ha comunicat l’activació del Pla PLASEQCAT en fase d’alerta per un accident a uns

laboratoris ubicats al Polígon Industrial Can Parellada, que ha provocat un incendi a la nau. Al lloc s’han desplaçat operatius de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Municipal i SEM.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa