MónTerrassa
Petit incendi per una fuita en una bombona de butà en un pis a Terrassa
  • CA

Ensurt per una fuita en una bombona de butà en un habitatge al barri de Sant Pere de Terrassa ahir a la tarda, que va produir un petit incendi. L’incident va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que van dur a terme les tasques per extingir l’incendi i van treure el caputxó de la bombona.

Els fets van tenir lloc quan passaven cinc minuts de tres quarts de tres d’ahir diumenge a la tarda, dia 22 de gener, al carrer de l’Autonomia, entre els carrers de Bartomeu Amat i el Pla de l’Ametllera. En rebre l’alerta, els Bombers de la Generalitat de Catalunya van activar dues dotacions que es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop al lloc, van comprovar que, efectivament hi havia una fuita per una bombona de butà i que s’havia originat un incendi, però de petites dimensions. Així doncs, van apagar l’incendi ràpidament i van treure el caputxó de la bombona. Van fer una lectura dels gasos i va donar un resultat negatiu.

Finalment, van deixar la bombona a la terrassa de l’habitatge “per tal que s’acabés el gas i evitar més focs“, i al cap d’un quart d’hora, van donar per finalitzat el servei.

Rescat en helicòpter a un ciclista a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat també van actuar el dia anterior, el dissabte, en un rescat d’un ciclista ferit a la B-122 a Terrassa. Segons informen, l’home anava sol per la muntanya i “li feia mal el pit i li costava respirar”. Els Bombers van acudir fins al lloc ràpidament amb tres dotacions: dues terrestres i l’helicòpter de Grup d’Actuacions Especials (GRAE). En arribar, van comprovar que l’home estava ferit de caràcter lleu, tot i que estava conscient i orientat. Va haver de ser traslladat fins al centre hospitalari Parc Taulí de Sabadell.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa