MónTerrassa
Un ferit i un bloc de pisos desallotjat per un incendi a Ca n’Aurell
  • CA

Incendi en un pis del barri de Ca n’Aurell. L’avís dels serveis d’emergències s’ha rebut aquest dijous, 10 de febrer, cap a un quart de dues de la tarda. Veïns de tot el barri, fins i tot els de Can Boada, han pogut veure una gran columna de fum negre que sortia d’un bloc de pisos del carrer Bretón, número 5, entre el passeig 22 de Juliol i el carrer Josep Trueta. Es tracta d’un edifici de quatre plantes, el més alt del vial.

Fum negre d’un habitatge del carrer Breton de Terrassa | @anaabellee.__

Fins a vuit dotacions dels Bombers (dos dels quals són un cotxe de comandament i un amb grua), tres dotacions dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles de la Policia Municipal de Terrassa i dues ambulàncies del SEM s’han desplaçat fins al lloc. El trànsit al carrer ha quedat interromput durant prop de dues hores i s’han desviat els vehicles pel carrer Pasteur.

Incendi en un habitatge del carrer Bretón de Terrassa | J.M.O.

L’incendi s’hauria originat en habitatge situat en una tercera planta. Vint minuts després de la detecció del foc, la columna negre ha passat a ser blanca. Cap a les dues del migdia el foc ha quedat controlat però els Bombers han restat al lloc hores després. El foc hauria cremat dues habitacions, i la resta del pis ha quedat afectat pel fum i les altes temperatures. Els serveis mèdics han hagut d’atendre una persona amb cremades a cara i extremitats, a més d’inhalació de fum. El seu estat és “menys greu”. Finalment, s’ha decidit traslladar-la a l’Hospital Vall d’Hebron amb ambulància.

Incendi en un habitatge del carrer Bretón de Terrassa | J.M.O.

Veïns dels habitatge pròxims han sortit al carrer per veure com es desenvolupava, i els curiosos han anat apareixent. Mentrestant els Bombers han procedit a desallotjar els veïns del mateix bloc de pisos afectat, i els han demanat les claus per poder entrar en cas que sigui necessari. El bloc ha quedat desert a l’espera que els residents de les plantes 1 i 2 puguin retornar als seus habitatges un cop es puguin restablir els subministres de llum, aigua i gas que han quedat danyats, segons han confirmat les diferents companyies. S’informa però que els veïns de les plantes 3 i 4 s’ha optat per reallotjar-los de manera temporal. S’ha avisat també un tècnic municipal perquè revisés l’estructura de l’edifici i valorar-ne la seva habitabilitat.

Fum negre d’un habitatge del carrer Breton de Terrassa | @anaabellee.__
Incendi en un habitatge del carrer Bretón de Terrassa | J.M.O.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa