MónTerrassa
Incendi elèctric en un pis de Ca n’Anglada de Terrassa
  • CA

Un pis de Ca n’Anglada de Terrassa va patir un incendi d’origen elèctric. El telèfon d’emergències 112 va rebre aquest dimecres, 9 de març, pocs minuts després de les quatre de la tarda, un avís per foc procedent d’un habitatge situat en un dels blocs de pisos ubicat a l’interior de la plaça del Treball. Fins a tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, Bombers de la Generalitat i SEM van desplaçar-se fins al lloc. Mentre els bombers van procedir a les tasques d’extinció de les flames, els agents policials van estar regulant el trànsit. Segons fonts dels cossos d’emergència, l’incendi hauria tingut el seu origen en un dels quadres de la llum. La Policia va realitzar l’acta d’incendi i el quadre elèctric va quedar assegurat. No consta però que cap persona resultés ferida o requerís atenció mèdica.

Fa tot just dos dies havia tingut lloc un altre incendi de caràcter elèctric a Terrassa. Va ser el passat dia 8, en un immoble ubicat al carrer Joaquín Costa. En aquella ocasió, els Bombers també van informar que es tractava d’un foc en una de les caixes elèctriques. No hi va haver ferits però es va haver d’assegurar la zona durant la intervenció i reclamar la presència d’un tècnic de la companya elèctrica per reparar l’avaria.

Accident de trànsit amb ferit

D’altra banda, el mateix dimecres, però ja cap a les deu de la nit, el 112 va rebre l’avís d’un accident de trànsit. Havia tingut lloc a l’avinguda Josep Tarradellas, a l’alçada del carrer Pedrell. Una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa va dirigir-se al lloc. Un cop allà van poder comprovar que la col·lisió havia estat entre un turisme i una motocicleta. Com a conseqüència de la forta topada, el conductor de la motocicleta havia resultat ferit. Els agents policials van activar una ambulància del SEM, que va assistir la víctima i que un cop estabilitzada va procedir a traslladar-la a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa