MónTerrassa
Incendi a la deixalleria de Vacarisses de matinada
  • CA

Un incendi ha tingut lloc a la deixalleria de Vacarisses, Vallès Occidental, aquesta matinada de dilluns. El foc ha cremat deixalles en un cobert d’una superfície de 2.000 m2. L’incendi ha mobilitzat fins a set dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons han informat a les xarxes socials, no hi ha hagut cap persona ferida.

Els fets han tingut lloc prop de dos quarts i mig de dues d’aquesta matinada de dilluns, dia 16 de gener. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís d’incendi i ràpidament han activat set dotacions que s’han dirigit fins al lloc indicat.

Un cop allà, han comprovat que l’incendi era positiu i que cremava deixalles a la planta baixa de la deixalleria. Segons exposen Bombers, “el foc s’ha contingut a la planta baixa”, sense propagar-se al soterrani. A hores d’ara ja està apagat. Cap persona ha resultat ferida.

Atesa pel fum d’una olla al foc

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar la setmana passada, concretament el dijous a la matinada, per una persona que va haver de ser atesa per una fumera que havia provocat una olla al foc. Els fets van tenir lloc a quarts de cinc de la matinada en un habitatge del barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor de Terrassa.

Una veïna va avisar que feia molta olor a cremat, i ràpidament Bombers de la Generalitat es van dirigir fins al lloc, on van comprovar que no hi havia cap incendi però l’olla treia “força fum” i una persona de l’habitatge requeria ser atesa. Així doncs, es va avisar també als Serveis d’Emergències Mèdiques. Els Bombers de la Generalitat van treure l’olla al pati de la vivenda i van ventilar l’habitatge, mentre que el SEM va atendre la persona in situ.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa