MónTerrassa
Un incendi a la cuina deixa una persona ferida a Terrassa
  • CA

Un incendi a la cuina va causar una persona ferida a Terrassa. Els fets van passar aquest dimecres, 15 de desembre, pocs minuts abans de dos quarts de tres de la tarda. El telèfon d’emergències 112 va rebre una trucada d’un particular informant que podia haver un incendi a l’interior d’un domicili, al barri del Pla del Bonaire. Tres dotacions de Bombers de la Generalitat i una dotació de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc indicat, en concret al carrer de Sabadell, amb el carrer de Berga.

Un cop allà van comprovar com, efectivament, hi havia foc i fum de dins d’un habitatge. Els agents policials van procedir a tallar el trànsit del carrer Sabadell amb Vacarisses per poder facilitar les tasques d’extinció de les flames per part dels Bombers. Sembla ser que l’origen de l’incendi hauria estat a la cuina, i hauria afectat els fogons. Bombers van procedir a extingir les flames i ventilar l’immoble. Per la seva part, els serveis mèdics van atendre in situ l’inquilí del pis afectat. Un cop estabilitzat, es va decidir traslladar-lo amb ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ja que presentava afectació per inhalació de fum.

Consells per actuar en cas d’incendi a un immoble

Si el foc és a casa vostra i no podeu sortir:

  • Aneu cap a un lloc on us puguin veure des de l’exterior i tanqueu totes les portes que travesseu.
  • Poseu roba mullada (llençols, tovalloles, samarretes…) a les escletxes de la porta per evitar el pas del fum.
  • Truqueu al 112 i feu-vos veure des de l’exterior.

Si el foc és a casa vostra i podeu sortir:

  • Sortiu de casa i tanqueu totes les portes que pugueu. Només si podeu, agafeu les claus de casa per donar-les als bombers quan arribin.
  • Aneu fins al carrer baixant per les escales. No utilitzeu MAI l’ascensor. Sempre haureu d’anar cap avall, no intenteu fugir cap amunt.
  • No intenteu mai de tornar a entrar a casa; si aviseu al més aviat possible, els bombers arriben ràpidament.
  • Des del carrer, truqueu al 112.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa