MónTerrassa
Un incendi crema vegetació a Viladecavalls
  • CA

Un incendi ha cremat una petita part de la vegetació de Viladecavalls. Segons informen els Bombers de la Generalitat de Catalunya a Món Terrassa, el foc es va originar el vespre d’ahir dijous 7 d’abril per motius que encara es desconeixen. Les flames van cremar un part exacte de 20 m2 de vegetació.

L’alarma de foc es va donar prop de dos quarts de nou del vespre. Una trucada va informar que hi havia foc en una zona de Viladecavalls que cremava una part de vegetació. En rebre l’avís, una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es va desplaçar fins el lloc indicar, i efectivament, van comprovar que les flames encara cremaven. Afortunadament, la dotació de Bombers va arribar a temps i va aconseguir apagar el foc abans que es propagués en més zones. Aixñi doncs, les flames només van afectar un total de 20 m2.

Els Bombers confirmen que l’actuació va ser molt ràpida i no consta que cap persona resultés ferida degut a les flames.

Més successos

A més a més, els Bombers de la Generalitat de Catalunya comencen una nova actuació amb l’arribada de la calor: els serveis d’abelles. A les seves xarxes socials, els Bombers de Viladecavalls van compartir que havien vist a Terrassa el primer eixam de l’any. Informen que en cas de veure eixams d’abelles a la via pública, el més adient és no acostar-s’hi i trucar al 112 perquè puguin actuar. es de la pàgina web de l’Anella Verda de Terrassa, també comuniquen que en cas de trobar-se amb un rusc d’abelles a casa cal que contacteu amb els bombers o amb un apicultor ja que es tracta d’una espècie protegida. En el cas que el rusc es trobi en un espai o edifici públic, es pot contactar amb els Bombers o el Servei de medi ambient de l’Ajuntament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa