MónTerrassa
Nou incendi de contenidors a Terrassa, amb arbres i vehicles afectats
  • CA

Terrassa ha viscut un nou episodi d’incendi de contenidors. Aquest divendres, 15 d’abril, de matinada, els Bombers de la Generalitat han estat activats per la crema de diversos receptacles de residus a la via pública. El primer avís s’ha rebut, pocs minuts abans de les sis de la matinada, des de la Ronda de Ponent. Els veïns han alertat un foc que sortia d’una bateria de contenidors. Una dotació hi ha estat treballant durant una bona estona. Al resultat final ha estat la crema de quatre contenidors, un arbre, una tanca de fusta d’un parc infantil i tres vehicles. No ha estat l’únic alarma que ha saltat. Cap a les vuit del matí, s’ha avisat des del carrer Mossèn Parramon, al barri de Les Fonts. Les flames han calcinat un contenidor de paper.

Una fuita de gas i una d’aigua

No ha estat l’única sortida dels Bombers aquest divendres. Pocs minuts després de les nou del matí, des de l’avinguda Madrid, número 51, s’ha rebut un avís des del servei de teleassistència que havia saltat el detector de gas dins d’un pis. Els bombers no han detectat cap tipus d’olor quan hi han arribat. Igualment s’han fet tots els mesuraments amb l’explosiòmetre. Han donat negatiu. Així que s’ha procedit a retirar-se després d’avisar als tècnics de teleassistència que calia revisar l’aparell.

Finalment, cap a un quart de dotze del migdia, veïns del carrer Germans Pinzon, al barri de Can Boada, s’avisava que l’edifici corresponent al número 30 havia patit una fuita d’aigua. El pis d’origen es trobava a la tercera planta. Com a conseqüència, l’immoble de la planta inferior havia patit una inundació. Els Bombers han tancat la clau de pas i s’ha demanat als llogaters de l’habitatge que avisessin la companyia de subministrament i la corresponent asseguradora per procedir a solucionar-ho.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Dolors Moyano a abril 16, 2022 | 16:47
    Dolors Moyano abril 16, 2022 | 16:47
    Hay otra quema de comtenedores ésta madrugada en calle Joan Abelló i Bofill cantonada Rambla d'Ègara, dañando la luz de la calle y la fachada del edificio
  2. Icona del comentari de: Arnau a abril 16, 2022 | 16:50
    Arnau abril 16, 2022 | 16:50
    Sort que ja marxo de Terrassa amb la meva parella per què ja no es pot viure trankil sembla una ciutat de del tercer món entre robatoris incendis i a sobre no Ian apartaments i surts al carrer amb por

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa