MónTerrassa
Busquen l’home que va calar foc a l’entrada d’un pis de Terrassa
  • CA

Elsa Mossos d’Esquadra investiguen un incendi a l’entrada d’un pis de Terrassa i busquen l’autor dels fets, segons els testimonis, un home. Un particular va requerir dilluns, a les 15:30 hores, presència policial per un incendi en un habitatge del carrer de Sant Llorenç. Fins al lloc s’hi van dirigir varies unitats
de la Policia Municipal, de Mossos d’Esquadra, dels Bombers de la Generalitat i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El cas és molt estrany i encara no se n’ha tret l’entrellat. Segons apunten alguns testimonis, un home hauria ruixat el portal d’un habitatge amb benzina, hi hauria calat foc i hauria sortit corrents direcció Rambla d’Ègara. Dues persones que resideixen al bloc de pisos van ser traslladades a l’Hospital de Terrassa per inhalació de fum. Aquest mateix individu s’hauria presentat el mateix matí a una altra porta del mateix replà, preguntant per una persona.

Unes hores més tard, El mateix testimoni el va veure ruixant una porta amb dues garrafes de benzina i provocant l’incendi que acabaria calcinant la porta i afectat una part del replà. Els agents van localitzar les dues garrafes de benzina i el telèfon mòbil de l’individu, fet pel qual van poder esbrinar la identitat del presumpte autor. A més, es va poder contactar amb els inquilins de l’habitatge afectat pel foc, que van confirmar que no coneixien de res a l’autor del foc i que la persona a qui estava buscant vivia al mateix replà, però a una altra porta.

Altres successos. Col·lideixen contra una patrulla policial i surten corrents

Mossos d’Esquadra va avisar ahir a les 23.15 h a la Policia Municipal d’un accident entre una patrulla del cos de la Generalitat i un turisme que circulava pel carrer de l’Esperanto. La dotació de Mossos havia intentat aturar el vehicle i aquest va fer escàpol. Durant la persecució, el turisme va col·lidir diverses vegades
intencionadament contra el cotxe policial per intentar treure’l de la via i finalment, després d’un dels xocs, els ocupants van sortir del turisme i van fugir corrents. La dotació de la Policia Municipal va gestionar la retirada de l’automòbil policial sinistrat i finalment no va efectuar informe tècnic d’accident per tractar-se de danys intencionats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa