MónTerrassa
Un ferit en un fort accident amb cotxe semibolcat a Terrassa
  • CA
Així va quedar el cotxe després de rebre el fort impacte | Saul González

!--akiadsense-->

Aquest dijous, minuts abans de dos quarts de vuit del vespre, els serveis d’emergència van rebre l’avís d’un fort accident de trànsit a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer Jérez. Un camió i un vehicle hi estaven implicats. Dues dotacions dels Bombers, SEM i Policia Municipal van desplaçar-se fins al lloc.

Com a conseqüència del fort impacte, el turisme havia quedat semibolcat i el seu conductor, un home de 31 anys i veí de Terrassa, va quedar atrapat a dins. Bombers van alliberar-lo. Els serveis d’emergència el van atendre i el van traslladar amb ambulància amb policontusions a l’Hospital MútuaTerrassa.

Sembla que l’accident va tenir lloc quan el vehicle circulava per l’avinguda del Vallès, en sentit nord, i en realitzar una maniobra evasiva, motivada per un altre vehicle, va col·lidir contra unes barreres de pas, quedant bolcat a la calçada.

Bombers treballant per excarcerar el conductor | Saul González

!--akiadsense-->

Bombers i SEM atenent la víctima de l'accident
Bombers i SEM atenent la víctima de l’accident | Saul González

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: sergio a gener 18, 2019 | 14:53
    sergio gener 18, 2019 | 14:53
    Seria molt important que l'ajuntament comenci a iluminar tota l'avinguda del vallès , sobretot la part de ca n'anglada. No es veu res i un dia hi haurà un atropellament greu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa