MónTerrassa
Un home omplint de benzina el dipòsit del seu vehicle a Terrassa en estat etílic
  • CA

Un ciutadà va trucar el 112 dimecres, a les 22:10 hores, per advertir que havia vist un home omplint de benzina el dipòsit del seu vehicle en aparent estat etílic a una benzinera situada a l’avinguda de Josep Tarradellas. El ciutadà, en veure que l’home marxava de l’establiment, va seguir-lo per no perdre’n la pista i va explicar als agents el recorregut que anava fent. Finalment, una dotació de la Policia Municipal va interceptar i aturar el vehicle a la Rambleta del Pare Alegre, on se li va realitzar una prova d’alcoholèmia estimativa amb un resultat positiu de 0,91 mg/l d’aire expirat. El vehicle va quedar immobilitzat i el conductor va ser traslladat a la prefectura, on se li
van realitzar dues proves de precisió, amb un resultat de 0,78 mg/l i 0,87 mg/l d’aire expirat cada una. Finalment, el conductor va ser denunciat.

Altres successos

Un veí de Terrassa ha estat acusat d’un presumpte robatori en força en un habitatge de Sant Cugat. Els fets han passat aquest dilluns, 23 d’agost, al vespre, quan la Policia Local de Sant Cugat ha rebut l’avís d’un resident del Centre del municipi que havia enxampat una persona que intentava entrar en el seu domicili. El propietari va poder donar una descripció del lladre, un home de 31 anys i veí de Terrassa, segons informa TotSantCugat.

Va ser gràcies a les dades facilitades que el cos de policia municipal va poder localitzar-lo poc després. Es trobava a l’andana de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat, a la plaça Millet quan va ser detingut. L’arrestat, acusat d’un delicte de robatori en grau de temptativa, ha passat aquest dimarts al matí a disposició judicial.

Un paquet sospitós

Un paquet molt sospitós que canviava de mà entre dues persones va acabar amb un detingut per la Policia Municipal de Terrassa. L’embalum és el que va posar en alerta una dotació del cos policial que es trobava realitzant un patrullatge ordinari pel carrer de Salmerón de Terrassa a la cruïlla amb l’avinguda Jaume I, al barri de Sant Pere.

Passaven pocs minuts de les onze de la nit del divendres 20 d’agost. Els agents van procedir a la identificació dels dos implicats. Va ser així com van localitzar en un d’ells una porció de cocaïna i gran quantitat de diners fraccionats. A més, a l’home li constava una ordre de crida i cerca per un presumpte delicte contra la salut pública. Per aquest motiu els agents van procedir a la seva detenció i el van traslladar a les dependències policials.

D’altra banda, el mateix divendres però una estona abans, cap a dos quarts de vuit del vespre, una dotació de la Policia Municipal va aturar un vehicle que circulava pel carrer del Besòs, a l’alçada amb carrer del Pintor Casas, després de veure com el conductor cometia una infracció. En identificar-lo, els agents van observar que semblava trobar-se sota els efectes de l’alcohol i li van realitzar les proves d’alcoholèmia amb un resultat positiu de 0’88 mg/l. L’home va quedar investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i denunciat per falta de respecte als agents, ja que no havia volgut obeir les seves ordres al llarg de la intervenció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa