MónTerrassa
Un home amb una arma i drogues acaba detingut a Terrassa
  • CA

Un home que duïa a sobre una arma i drogues a sobre va acabar detingut, ahir diumenge a la nit. Els fets van tenir lloc al barri de Sant Pere Nord de Terrassa, on un grup de persones estava causant inseguretat i una trucada en va informar a la Policia Municipal de Terrassa. Els agents van detenir l’home per un delicte de desobediència i resistència a l’autoritat, després que els agents el volguessin identificar.

La detenció va succeir quan faltaven cinc minuts per tres quarts de deu de la nit (a les 21:40h) d’ahir diumenge 25 de setembre de 2022, al carrer Ample, a l’alçada del carrer de Gallifa, al barri de Sant Pere Nord. La Policia Municipal de Terrassa va rebre una trucada d’un particular que informava que hi havia un grup de persones que estaven causant inseguretat al barri, i que havia pogut veure que una d’elles portava a sobre una arma.

En rebre la trucada, dues dotacions de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc indicat i van localitzar l’home sospitós que havia informat el veï en la trucada. En voler identificar-lo, aquest va mostrar resistència. Els agents van procedir a la seva detenció i en l’escorcoll van observar que deïa droga a sobre: Van localitzar una peça de 0,7 g de marihuana i una altra d’haixix, de 0,8 g. Però això no es tot, sinó que també li van trobar un ganivet. Així doncs, l’home va quedar denunciat per tinença d’estupefaents i per tinença d’armes.

Set denunciats en dos operatius policials a Terrassa

La Policia Municipal de Terrassa també va denunciar un total de set persones la nit de divendres a dissabte en dos dispositius de control policials a dues zones d’oci nocturn de Terrassa. Quatre van ser denunciades als locals d’oci nocturn del carrer del Duero, al Polígon Industrial Santa Eulàlia -conjuntament amb Mossos d’Esquadra-, i tres persones més al carrer de la Rasa, al centre de la ciutat. Concretament, les denúncies es van interposar per realitzar botellot, tinença de navalla, i orinar a la via pública.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa