MónTerrassa
Un home agredeix presumptament una dona que passejava el gos a Terrassa

Un home va agredir presumptament una dona que passejava amb el seu gos la tarda del passat dilluns 27 de febrer a Terrassa. Mossos d’Esquadra han confirmat a Món Terrassa que tenen constància de l’incident, però no s’ha presentat cap denúncia al respecte. Exposen que la dona els va informar que l’havien tirat a terra i li havien donat una puntada de peu quan passejava amb la seva mascota.

La presumpte agressió va succeir quan passaven cinc minuts de tres quarts de quatre de la tarda del dilluns de la setmana passada, dia 27 de febrer. El cos policial informa que la persona requeridora que els va alertar dels fets es trobava situada a la plaça de l’Onze de Setembre. Segons va informar una veïna de la zona a aquest diari, els fets havien tingut lloc prop del carrer de Pintor Huguet, a uns 700 metres de distància aproximadament.

L’atacant hauria tirat la dona al terra i li hauria donat una puntada de peu

La dona va informar al cos policial de la Generalitat de Catalunya que l’havien agredit tirant-la al terra de la via pública i li havien donat una puntada de peu mentre passejava amb el seu gos, i que l’atacant havia marxat del lloc després de l’atac.

Es desconeix què va portar l’home a presumptament agredir una altra vianant al carrer. Segons apunten, una possible hipòtesi és que s’iniciés una discussió o una baralla arran del gos que passejava la víctima, tot i que l’incident recollit per part de Mossos d’Esquadra no n’exposa l’origen.

No s’ha presentat cap denúncia per l’agressió

A més a més, el cos de Mossos d’Esquadra expliquen que, malgrat tenir constància de l’incident, no es va presentar cap denúncia al respecte i, per tant, no s’ha iniciat cap investigació per esclarir els fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa