MónTerrassa
Fuig del lloc després de causar un accident i s’amaga en un pàrquing

El conductor d’un turisme va provocar un accident de trànsit, va fugir del lloc dels fets i va amargar-se en un pàrquing, ahir al vespre a Terrassa. L’accident de trànsit va ser entre dos vehicles a l’avinguda del Vallès, i el conductor que va provocar l’accident va fugir corrent del lloc amb el seu cotxe després d’impactar contra l’altre turisme. El que no s’esperava el causant de la col·lisió és que l’altre conductor implicat en l’accident l’acabés perseguint fins a trobar-lo en un aparcament.

Els fets van succeir ahir al vespre a l’avinguda del Vallès de Terrassa. Dos vehicles van col·lisionar en aquesta avinguda, i un d’ells -el que havia provocat l’accident de trànsit- va abandonar el lloc, fugint amb el seu cotxe. Acte seguit, l’altre conductor també implicat va perseguir el vehicle escàpol fins a arribar al soterrani de l’aparcament d’un centre comercial ubicat a la mateixa avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer Navarra. Allà, el conductor va veure com el causant deixava el vehicle abandonat al pàrquing per fugir corrent del lloc.

Va ser en aquell moment quan el conductor va trucar informant sobre l’accident de trànsit i que estava perseguint l’autor fugitiu, eren exactament les 20:52h. En rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al pàrquing del centre comercial per ajudar el conductor en la persecució.

En arribar al soterrani, els agents es van adonar que el causant de la col·lisió havia abandonat el seu cotxe a l’interior del pàrquing amb les portes obertes. La policia va procedir a comprovar les dades, i van observar que al titular del vehicle li constava una suspensió temporal del permís de conducció. D’aquesta manera, el causant de l’accident va ser denunciat per circular amb el permís suspès i per fugir del lloc de l’accident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa