MónTerrassa
Una frenada accidental d’un autobús deixa dos ferits a Terrassa

La frenada accidental d’un autobús dels Transports Municipals d’Ègara (TMESA) va deixar dues persones ferides ahir a la tarda a la Rambla d’Ègara de Terrassa. Els dos usuaris que viatjaven dins de l’autobús i que van resultar ferits van haver de ser assistits pel Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) al lloc dels fets, i un d’ells va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrasssa.

Els fets van succeir a la Rambla d’Ègara, just quan l’autobús circulava a l’alçada del carrer de Blasco de Garay, a primera hora de la tarda. TMESA va avisar exactament a les 15:57h sobre l’accident, informant que un autobús va haver de fer una frenada brusca i accidental, i que dos usuaris del vehicle havies patit lesions.

Així doncs, es va activar el SEM per tal que es dirigís fins al lloc dels fets i assistís les dues persones que havien resultat ferides. El servei va fer la primera assistència a una des les persones al lloc dels fets, però la segona va requerir un trasllat a l’Hospital Universitari Mútua Terrasssa. Més tard, es va confeccionar l’informa tècnic de l’accident.

Però l’accident de trànsit no acaba aquí. Degut a la frenada brusca i accidental de l’autobús dels Transports Municipals d’Ègara, es van activar també agents policials per tal que es dirigissin fins al lloc dels fets a controlar la zona, i mentre un dels agents conduïa fins al lloc, va patir un accident de trànsit. L’agent de policia, que circulava amb una motocicleta, va patir l’accident al carrer de Sant Sebastià, a l’alçada amb el carrer del Tren de Baix. Degut a l’accident, aquest va resultar ferit. Així doncs, una altra ambulància es va haver de desplaçar fins al lloc i va atendre a l’agent de policia, que va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jaume a novembre 19, 2021 | 20:39
    Jaume novembre 19, 2021 | 20:39
    No m'estranya gens. ALGUNS Condueixen com bojos, sense respectar les normes i no tenen educació ni viaria ni com a persones.
  2. Icona del comentari de: Griselda a novembre 20, 2021 | 09:59
    Griselda novembre 20, 2021 | 09:59
    Ni el conductor ni cap passatger ni la policía va poder informar de quina va ser la causa de la frenada? En cas contrari, molta gent podria pensar que el responsable és el conductor. En el meu cas, que sóc ciclista, posaria la ma al foc que la causa de la frenada fou un/a conductor/a de patinet elèctric. A mi, que vaig en bici respectuosa i tranquil·lament, em posen en perill contínuament: M'avancen a uns pocs centímetres del manillar, se'm creuen de sobte fent-me frenar, de nit me'ls trobo de cara sense llum en cantonades que prenen contra-direcció, fan que se'm tirin al davant persones que salten des de la vorera per por que un patinet que passa sense escrúpols els arrambi, etc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa