MónTerrassa
FOTOS | L’escenari del crim masclista en què una dona ha estat assassinada al mig del bosc i el cos ha aparegut cremat
  • CA

Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort en estranyes circumstàncies d’un home i una dona a Sant Vicenç de Castellet (Bages), en un escenari macabre en què també hi havia una criatura de 2 anys, que tot indica que és la filla del presumpte homicida i que ha estat assistida pels serveis d’emergències mèdiques. La vida de la nena també s’ha posat en risc, però s’hi ha arribat a temps i ara mateix no corre cap perill, tot i que està ingressada en un hospital i que el cas li pot deixar fortes seqüeles psicològiques.

La policia investiga els fets com un crim masclista amb el suïcidi posterior del presumpte homicida, que era de Terrassa. La principal hipòtesi és que la víctima també era veïna de Terrassa, ja que la hipòtesi amb què treballa la policia és que es tractava d’una família, però la identificació oficial de la dona serà més lenta perquè el cos està calcinat. Tampoc es descarta que la nena sigui filla de l’homicida suïcida però no de la dona assassinada.

Investigadors dels Mossos d'Esquadra examinen el cotxe on s'ha suïcidat el presumpte homicida del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
Investigadors dels Mossos d’Esquadra examinen el cotxe on s’ha suïcidat el presumpte homicida del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

El cas s’ha detectat cap a les tres de la matinada, quan la policia ha rebut un avís d’un incendi en una zona de matolls del municipi, a la carretera entre Sant Vicenç de Castellet i el Pont de Vilomara. Quan hi ha arribat la patrulla, s’han trobat amb una escena que no s’esperaven: en un vehicle hi havia un home mort i un menor d’edat dins del mateix cotxe. Quan ha arribat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha certificat la mort del conductor i ha assistit la criatura.

El lloc on s'ha trobat, cremat, el cos de la víctima del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
El lloc on s’ha trobat, cremat, el cos de la víctima del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

La troballa macabra ha continuat quan, a pocs metres d’on es trobava el vehicle, els policies han localitzat el cos sense vida de la dona, que estava calcinat per les flames, segons fonts policials.

Els equips investigadors dels Mossos d’Esquadra, d’homicidis i de la policia científica, encara treballen a l’escena del crim, força complexa. I poc després de les 10 hores ha arribat el jutge de Manresa de guàrdia.

L'arribada del jutge de Manresa que dirigirà la investigació del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.
L’arribada del jutge de Manresa que dirigirà la investigació del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet / Q.S.

Una hora i mitja després, poc després d’un quart de dotze, s’ha pogut fer l’aixecament dels cadàvers. La funerària s’ha endut els cossos de la dona assassinada i del presumpte homicida cap al dipòsit de cadàvers, on els forenses els faran l’autòpsia.

La funerària s'endú els cadàvers del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet, el de la víctima i el del presumpte homicida / Q.S.
La funerària s’endú els cadàvers del crim masclista de Sant Vicenç de Castellet, el de la víctima i el del presumpte homicida / Q.S.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa