MónTerrassa
El fort vent fa caure arbres a Terrassa i alguns ho fan a sobre de cotxes

La Policia Municipal va intervenir ahir dilluns en 19 incidents causats per les fortes ratxes de vent que van bufar a la ciutat. L’alcalde va activar ahir el Pla d’Emergència Municipal per risc de ventades, que ha estat desactivat avui. D’entre les intervencions de la Policia Municipal, hi ha la caiguda d’un arbre sobre un vehicle estacionat, a les 11.15h, al passeig de la Muntanya, amb el carrer de Josep Umbert i Ventura.

Els agents van activar Bombers, que van retirar l’arbre i van abalisar la zona perquè la companyia elèctrica pogués retirar el cablejat que havia caigut a causa de l’arbre. També ahir, a les 12.36h, la policia va rebre una trucada d’un particular que alertava que la porta de fusta de la seva terrassa, ubicada en un habitatge de la rambla d’Ègara, amb carrer de Grànius, estava a punt de caure a causa de la força del vent.

Els agents van treure la porta per evitar que caigués a la via pública. Una altra trucada, a les 13.21h, va informar que havia caigut un arbre al mig de la calçada a la plaça Iu Pons. Un cop els agents van arribar al lloc, van haver d’activar Bombers per tallar l’arbre i retirar-lo de la via. Finalment, a les 14.14h, una trucada va informar la policia d’una palmera a punt de caure a la plaça de Salvador Espriu. Un cop a la zona, i juntament amb Bombers, es va comprovar que no hi havia perill de caiguda imminent, es va assegurar l’arbre i els agents van abalisar la plaça a l’espera de l’actuació del servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Terrassa, alertant el servei del Trenet de Nadal, ja que quedava afectada part de la seva ruta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa