MónTerrassa
El fort aiguat provoca diverses incidències a Terrassa
  • CA

!--akiadsense-->

Cel de tempesta a Terrassa aquest dimarts
Cel de tempesta a Terrassa aquest dimarts | Marta Maseras

!--akiadsense-->

Fins a 49 mm d’aigua s’han registrat en alguns barris de Terrassa aquest dimarts després del fort aiguat que ha caigut aquest migdia i bona part de la tarda. Segons el col·laborador de Món Terrassa i membre de l’Estació Meteoclimàtic, Ramon Navarro, les pluges més intenses han tingut lloc als barris de Ca n’Aurell i Can Boada. De fet, a l’estació meteorològica de Terrassa s’han acumulat 27,6 mm en 30 minuts, símptoma que ha descarregat amb força a la ciutat.

Panoràmica de la tempesta a Terrassa
Panoràmica de la tempesta a Terrassa des del Segle XX | Marcel Marsal

!--akiadsense-->

Segons fonts municipals, les incidències registrades a Terrassa fins a les set del vespre a causa de la pluja que han estat principalment per tapes de clavegueram que han saltat del seu lloc. Així hi ha per exemple l’avís al 112 per una tapa al carrer Manresa o al carrer Perpinyà o la trucada d’una persona informant que havia sortit la tapa del carrer Torrella amb Marconi.

La tempesta des del Parc de Sant Jordi
La tempesta des del Parc de Sant Jordi | Marta Maseras

!--akiadsense-->

Els serveis d’emergència també han actuat al carrer Pineda per una caixa de llum que treia fum i espurnes, així com també s’ha hagut de tallar el pas de la riera a la carretera de Rubí amb el carrer de la Carena del Mas Bellver per precaució. Policia Municipal de Terrassa ha rebut l’alerta d’un conductor informant que havia patit un accident de trànsit quan la roda del vehicle s’havia encallat en un forat (fruit que la tapa del clavegueram havia saltat) al carrer Neptú. Agents policials han estat realitzant aquest tarda també controls a punts d’interès, principalment a l’avinguda del Vallès.

VÍDEOS DE LA TEMPESTA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa