MónTerrassa
Un foc obliga a evacuar els veïns d’un edifici a Terrassa

Ensurt per un foc en un habitatge d’un bloc de pisos del barri de La Maurina aquesta matinada de dimarts. L’incident ha mobilitzat el Servei d’Emergències Mèdiques i els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons apunten a Món Terrassa, el foc ha obligat a evacuat l’edifici. Els veïns han pogut tornar als seus domicilis després que els Bombers fessin les tasques i revisions corresponents.

Els fets han tingut lloc quan faltaven pocs minuts per les dues de la matinada d’avui dimarts, dia 18 d’abril, en un edifici del carrer de Velázquez, a tocar del carrer de Dom Bosco. En rebre l’avís de foc, els Bombers s’han dirigit ràpidament fins al lloc indicat. Segons apunten, han rebut una alerta que “una bombeta fumejava en un habitatge situat al primer pis”, però apunten que “el foc provenia de l’interior d’una habitació”.

Han dut a terme les tasques corresponents per apagar el foc i, al cap d’una hora aproximadament (a les 3:08h) s’ha donat per extingit. El SEM ha atès dues persones per inhalació de fum, però s’ha donat l’alta in situ sense requerir cap trasllat a cap centre hospitalari. Els Bombers han fet les tasques de revisió en tots els pisos i han ventilat, a més de fer una lectura de gasos que ha donat un resultat negatiu.

Així doncs, els veïns han pogut tornar a casa. Prop de tres quarts de quatre, els Bombers han retirat les dotacions i han donat per finalitzat el servei.

Foc de vegetació forestal a Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar ahir a Terrassa per un altre incendi de vegetació forestal, però molt petit, segons apunten. L’incendi va tenir lloc al carrer del País Basc, prop d’un quart d’una del migdia. Un dotació es va dirigir fins al lloc i va extingit el foc amb eines manuals, no va fer falta aigua per apagar-lo, ja que tampoc hi havia risc de propagació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa