MónTerrassa
Ferit un motorista en xocar amb una altra motocicleta
  • CA

Un motorista ha resultat ferit en un accident de trànsit després de xocar contra una altra motocicleta ahir a primera hora de la tarda a Terrassa. El motorista va caure de la motocicleta en col·lisionar contra l’altre vehicle, i el xoc va fer que els vehicles ocupessin gran part de la calçada.

L’accident va tenir lloc a l’avinguda de Jaume I a l’alçada del carrer de l’Historiador Cardús a les 15:06h de la tarda d’ahir 11 de gener. El 112 va informar de la caiguda del motorista que circulava per aquella zona, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat. En arribar, els agents policials van comprovar que no es tractava d’una caiguda qualsevol, sinó que la caiguda havia estat fruit de la col·lisió d’una motocicleta i un ciclomotor.

La Policia Municipal de Terrassa va assistir les dues persones implicades, una de les quals va resultar ferida, i va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa amb ferides de caràcter lleu.

Més successos

El passat dissabte també va tenir lloc un altre accident de trànsit, quan un vehicle va caure per un terraplè d’uns quatre metres d’alçada, quedant immobilitzat mecànicament, i el conductor havia resultat ferit.Els fets van passar cap a dos quarts i mig de cinc de la tarda al carrer de la Carena de Mas Bellver, a la cruïlla amb el del Camí de la Creu de Conill. Els agents de la policia local van activar els serveis mèdics, que van assistir l’home i el van traslladar a l’Hospital de Terrassa. En el mateix centre sanitari de la carretera de Torrebonica la patrulla de la Policia Municipal va realitzar les proves d’alcoholèmia evidencials al conductor, que va donar un resulta positiu de 1,16 mg/l, quedant investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa