MónTerrassa
Ferit un motorista que circulava sense haver obtingut mai el permís
  • CA

Un motorista va resultar ferit després de patir un accident de trànsit el passat matí de dimecres 5 de gener a Terrassa. El conductor, que circulava sense haver obtingut mai el permís de conduir, va xocar contra una furgoneta que circulava per la zona i va haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van passar el dimecres 5 de gener, a les 13:17h, quan el 112 va informar que havia tingut lloc un accident de trànsit amb una furgoneta i una motocicleta implicades a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del carrer de Granada. En rebre l’avís d’accident, tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) es van dirigir fins al lloc indicat. En arribar van comprovar que el motorista havia resultat ferit, i una ambulància del SEM va atendre el motorista al mateix lloc. Mentrestant, els agents policials van comprovar que el motorista no havia obtingut mai el permís de conduir, i a més a més, que la furgoneta no tenia l’assegurança en vigor.

Així doncs, la patrulla va denunciar administrativament el conductor de la furgoneta i va instruir diligències al conductor de la motocicleta per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Finalment, l’home va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

La passada matinada del mateix dia 5 de gener també va tenir lloc un altre accident de trànsit al carrer de Lepant, a l’alçada amb rambleta del Pare Alegre. Un conductor d’un vehicle va causar un accident de cotxe en col·lisionar contra un altra cotxe, la conductora del qual va resultar ferida i va ser traslladada a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

El conductor del turisme presumpte responsable de l’accident presentava evidents símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. Per aquest motiu, els agents van decidir traslladar-lo a la prefectura per fer-li les proves d’alcoholèmia evidencials. El resultat de les proves van ser positius amb una taxa de 0’99 mg/l en primera prova i amb una taxa de 0’93 mg/l en segona, quedant l’home investigat per un delicte contra la seguretat del trànsit implicat en un accident.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Nuria Martí a gener 08, 2022 | 11:58
    Nuria Martí gener 08, 2022 | 11:58
    El personatge en qüestió m'encaixaria més amb la foto d'un scooter, el vehicle d'un simple ciutadà, que la d'una moto, una de veritat, de motorista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa