MónTerrassa
Ferit el conductor d’un patinet elèctric en xocar contra un vehicle
  • CA

El 112 va informar ahir, a les 6:52h del matí, d’un xoc entre un cotxe i un patinet elèctric. L’accident va tenir lloc a l’avinguda del Vallès, a l’alçada del centre comercial Terrassa Plaça, situat al barri de Ca n’Anglada. En assabentar-se del fet, una dotació de la Policia Municipal va dirigir-se fins al lloc on havia succeït, on van comprovar que el conductor del patinet elèctric havia resultat ferit degut a la col·lisió. Tot seguit la policia va assistir al conductor i a les persones que hi estaven implicades. Finalment, el conductor va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Cal recordar que, davant l’increment de patinets elèctrics, la Direcció General de Trànsit (DGT) va adoptar una nova normativa que regula la circulació dels vehicles de mobilitat personal (VMP), entre els qual hi ha el patinet elèctric. Les noves mesures van establir una velocitat màxima permesa de 25 quilòmetres per hora, no poder circular amb patinets elèctrics per les voreres o les zones de vianants, i a més, són vehicles uni-plaça, el que es tradueix en que no pot anar més d’una persona en el patinet. L’incompliment d’aquestes mesures pot suposar una sanció i la immobilització del vehicle.

Més successos

La Policia Municipal ha denunciat aquesta nit dues persones per consumir alcohol en la via pública. La trucada d’una veí de la zona del barri de Ca n’Anglada va alertar a la Policia Municipal de la presència d’un grup de persones situat a la plaça de Miguel Hernández. El grup estava fent soroll, xivarri, i bevent alcohol. En rebre la trucada, a les 00:21h de la nit, dues patrulles de Policia Municipal van dirigir-se fins al lloc que els hi havien indicat, on van localitzar dues persones consumint begudes alcohòliques a la via pública. En el moment van procedir a posar una denúncia a ambdues persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa