MónTerrassa
Ferida després de xocar amb un cotxe en patinet elèctric
  • CA

Un dona va resultar ferida després de xocar amb un cotxe mentre circulava en patinet elèctric ahir a primera hora del matí al Passeig Vint-i-Dos de Juliol de la ciutat de Terrassa. La conductora, degut a l’accident de trànsit circulant amb el seu Vehicle de Mobilitat Personal (VMP), -en aquest cas, un patinet elèctric-, va resultar ferida i va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Els fets va succeir ahir a primera hora del matí, exactament a les 8:26h, a Terrassa. La conductora anava circulant tranquil·lament amb el seu patinet elèctric pel passeig Vint-i-dos de Juliol, a l’alçada de la plaça de la Dona, i allà van col·lidir el patinet elèctric i un turisme. El 112 va informar llavors a la Policia Municipal de Terrassa sobre l’accident de trànsit que acabava de tenir lloc. En rebre l’avís de la col·lisió, una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es va desplaçar fins al lloc que els hi havien indicat ràpidament.

En arribar, la dotació de la Policia Municipal va comprovar que efectivament l’accident es tractava d’un xoc entre la conductora del patinet elèctric i el conductor d’un cotxe, i van comprovar que la conductora havia resultat ferida degut a l’impacte. Els agents de policia van tallar el trànsit del Passeig Vint-i-Dos de Juliol en direcció Rambla d’Ègara per tal de poder treballar millor en l’accident i assistir amb més tranquil·litat a la dona ferida. El conductor del turisme no havia resultat ferit.

Seguidament, la Policia Municipal va avisar a una ambulància perquè vingués i atengués a la conductora en el lloc dels fets. En arribar l’ambulància, va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Més tard, els agents policials van dur a terme les respectives tasques per tornar a obrir la via del Passeig i reprendre la circulació del trànsit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa