MónTerrassa
El famós delinqüent de l’extintor intenta fugar-se un altre cop
  • CA

El famós delinqüent de l’extintor intenta fugar-se un altre cop. Adrián Molina va protagonitzar a Terrassa una de les fugides més espectaculars dels últims anys. No tenia res a envejar a les pel·lícules de Hollywood. Va fugir dels Mossos, va enriure-se’n dels cos i de tothom en general a través de les xarxes socials, però finalment el van tornar a enxampar.

Adrián Molina va tornar a ingressar a la presó catalana de Lledoners, i va voler, una altra vegada, escapolir-se

Adrián Molina va tornar a ingressar a la presó catalana de Lledoners, i va voler, una altra vegada, escapolir-se, segons informa El Caso i Guillem Ramos Salvat. Aquest cop no ha assolit l’objectiu. Els Mossos d’Esquadra han conegut les seves intencions i han pogut evitar-ho.

El delinqüent habitual havia de ser traslladat per declarar al jutjat del penal 2 de Terrassa, on tenia un judici programat. L’abril de 2020 el van aturar en un control a Vacarisses, va fugir i va intentar atropellar els Mossos, va sortir a tot drap amb el cotxe i es va amagar en una casa. Al final, el van tornar a detenir. De llavors bé l’acusació per furt, conducció sense carnet i desobediència a agents de l’autoritat. Aquest dilluns s’havia de celebrar el judici, però s’ha suspès.

Adrián Molina sabia que sortiria de la presó de Lledoners per ser traslladat fins a Terrassa

Adrián Molina sabia que sortiria de la presó de Lledoners per ser traslladat fins a Terrassa i havia manegat un pla, amb l’ajuda, com va passar a Terrassa, amb alguns dels seus amics. Segons El Caso, la seva intenció era fer xocar un cotxe contra el vehicle policial que l’havia de traslladar, quan fossin a prop dels jutjats egarencs. Els seus còmplices l’haurien alliberat del cotxe accidentat.

Per evitar l’atac s’ha decidit ajornar el trasllat i comparèixer davant del jutge per videoconferència des de la presó. Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per aclarir qui havia ajudat Molina a preparar aquest nou pla de fugida.

Detingut un còmplice del pres fugat a Terrassa en el Cas de l’Extintor

El pres fugit va autolesionar-se els canells per evitar ser emmanillat

Troben a Rubí el cotxe del pres fugat a Terrassa

El pres fugit penja una foto a Instagram amb la paraula “libertad

Aquest és l’extens perfil delictiu del pres que s’ha fugat avui a Terrassa

VÍDEO Atac als Mossos a la Rambla de Terrassa i fugida d’un pres perillós

El pres fugit a Terrassa desitja bon divendres

El pres fugit a Terrassa, localitzat i arrestat

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a juliol 12, 2022 | 08:32
    Anònim juliol 12, 2022 | 08:32
    Doncs, un cop de mall ben for a l'espinada i s'hauran acabat els intents de fuga. Amb cadira de rodes no es pot fugir.
    • Icona del comentari de: Pere Llimonera i Citronell a juliol 12, 2022 | 22:50
      Pere Llimonera i Citronell juliol 12, 2022 | 22:50
      Hombre, cierto que el payo este debe tener mucho morro, pero Yo creo que a los que fomentan las salvajadas y cometen 'Delitos de Odio' en Internet habría que meterles 3 años y un día, al menos... En todos tus comentarios N0 dices mas que animaladas, burricias y 'rucadas', de autentico 'feixista", Anònim SIN ??... en fin, N0 es de extrañar que pertenezcas al Régimen del Movimiento separata supremata, fantasiosos sectario y T0TaLitario... Tengo entendido, al menos eso leí en algún sitio, que en Alemania a los presos que intentan fugarse ( o lo consiguen), N0 les condenan a mas años de prisión por ello... Esto es, porque entienden, dicen ellos, que es N0rmal que quien está preso busque su libertad y escaparse; por tanto, N0 se ve agravada su condena por estos hechos... si los cogen, los vuelven a meter a la cárcel para que cumplan su condena y Yastaaa.... N0 me parece tan mala idea, siempre que se aumente la seguridad y se cumplan las condenas de verdad, y N0 los suelten al cabo de 4 días como sucede muchas veces en el país.... Claro que SÍ delinquen estando fugados, eso ya es otro asunto: ahí la pena debería ser incluso mas severa...

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa