MónTerrassa
Falsa alarma de fuita de gas en un restaurant a la Rambla d’Ègara
  • CA

Ensurt per una possible fuita de gas en un restaurant de la Rambla d’Ègara de Terrassa ahir dimecres al matí. L’incident va quedar només en una falsa alarma, però va mobilitzar els Bombers de la Generalitat de Catalunya, que segons informen a Món Terrassa, van comprovar que no hi havia cap fuita de gas i que estava tot en ordre.

Els fets van tenir lloc prop de les nou en punt del matí d’ahir dimecres 2 de novembre en un establiment de restauració de la Rambla d’Ègara, entre el carrer de Galileu i el carrer de Vàzquez de Mella. Segons informen els Bombers, els van avisar que una canonada feia un soroll estrany. En rebre l’avís, es van dirigir ràpidament fins al lloc indicat.

Un cop allà, van comprovar que no hi havia cap fuita de gas i van fer revisions per assegurar-se que tot estava correcte. Així doncs, tan sols va quedar en un ensurt.

Dos incendis de matinada a dos punts diferents de Terrassa

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya també van actuar a Terrassa en dos incendis la matinada de dimarts 1 de novembre. Els dos focs van cremar diferents contenidors i un vehicle aparcat, que va quedar parcialment afectat, a diferents punts de la ciutat. Un al barri de Les Arenes – La Grípia – Can Montllor, i l’altre al barri de Poble Nou – Zona Esportiva.

El primer avís va ser prop de la una de la matinada per un incendi de vehicle al carrer de Falset. El cotxe va quedar afectat parcialment, i el foc es va estendre cap a uns contenidors de residus que estaven a tocar del vehicle, al carrer de Calaf. Els Bombers van apagar el foc i van donar per finalitzat el servei a les 2:49h

La mateixa matinada va haver-hi un altre incendi de contenidors al carrer de Sometent Castella, a tocar de la plaça de Can Roca. Van activar una dotació de Bombers i van apagar les flames ràpidament, que va afectar diversos contenidors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa