MónTerrassa
Falsa alarma per una fuita de gas en foradar-se una canonada
  • CA

Un forat en una canonada de gas va provocar un gran ensurt ahir a la tarda a Terrassa. En un primer moment, els individus presents en el moment dels fets van pensar que s’havia rebentat una canonada de gas a l’interior del domicili, motiu pel qual van saltar les alarmes i van avisar a la Policia Municipal de Terrassa del que estava passant.

Els fets van passar la tarda d’ahir dimarts 25 de gener a la tarda, exactament a les 17:45h. Una trucada va informar que s’havia rebentat una canonada de gas a l’interior d’un domicili situat a la plaça de la Creu Gran, i en rebre l’avís, dues patrulles de la Policia Municipal van acudir fins al lloc del fets ràpidament. En arribar, van restringir la circulació de vehicles al carrer de la Creu Gran, des del carrer de la Societat, i van acordonar la zona. A més de la policia, també es van desplaçar fins al lloc fins a quatre dotacions de Bombers de la Generalitat de Catalunya.

Aquests van tallar el gas al domicili i van comprovar que, per un error humà, s’havia foradat la canonada del gas, sense que hi hagués perill. Així doncs, a les 18:06h es va restablir la circulació de vehicles a la via, mentre que la companyia de gas va realitzar els treballs de reparació.

Més succesos

El passat dilluns 24 de gener també va haver-hi un gran ensurt en un habitatge del barri de Sant Pere Nord de Terrassa. Una llar de foc va provocar un incendi a l’interior del pis a l’hora de dinar, exactament a les 14:27h, que afortunadament, no va causar danys ni a l’habitatge ni a cap persona present en el moment de l’incendi. Els Bombers de la Generalitat de Catalunya es van desplaçar de seguida fins al lloc i van poder apagar les flames ràpidament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa