MónTerrassa
Excarceren un home atrapat dins d’un cotxe en patir un accident

Un home va quedar atrapat dins d’un cotxe després de patir un accident de trànsit amb dos vehicles implicats el passat diumenge a la tarda a Terrassa. En assabentar-se de l’accident i que el conductor d’un dels turismes no podia sortir, es va activar una dotació dels Bombers, que van poder excarcerar l’home atrapat. Posteriorment, aquest va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa, ja que va resultar ferit.

Els fet van passar a les 16:20h, quan dos turismes van col·lisionar a la Ronda de Ponent de Terrassa, provocant un accident de trànsit. El 112 va informar del xoc, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal va dirigir-se fins al lloc dels fets i va comprovar que els dos turismes havien quedat immobilitzats ocupant una via i impedint la circulació d’aquesta, i que un dels passatgers havia quedat atrapat dins del turisme.

Els agents van avisar els Bombers i els serveis sanitaris perquè excarceressin l’home atrapat. Mentrestant, Els agents van tallar la circulació de la Ronda Ponent, en sentit Nord i el carrer Dom Bosco, a l’alçada de Velázquez, per a permetre l’actuació dels Bombers i els serveis sanitaris quan arribessin, que van poder excarcerar l’home atrapat. En treure’l, van comprovar que estava ferit, i haver de ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Un cop retirats els vehicles i netejada la zona de les restes de l’accident, la Policia Municipal va restablir la circulació.

Una burilla mal apagada provoca un incendi en un habitatge

Una burilla mal apagada va provocar un incendi en un habitatge el passat divendres a Terrassa. Una trucada va informar a les 9:26h de l’incendi en un habitatge al carrer del Bruc, a les proximitats amb Alexandre Bell. Fins al lloc s’hi van dirigir una dotació de la Policia Municipal i tres dotacions de Bombers, que en arribar al lloc van comprovar que l’incendi s’havia iniciat per una burilla de cigarreta mal apagada i que havia afectat un lavabo i el garatge. Els agents van atendre les dues persones que hi havia a l’interior del domicili comprovant que no requerien assistència mèdica.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa