MónTerrassa
Un espectacular accident obliga a tallar la carretera de Rubí a Terrassa
El camió ha quedat travessat a la carretera de Rubí
El camió ha quedat travessat a la carretera de Rubí | Antonio Arcos

!--akiadsense-->

Aquest dijous, pels volts de dos quarts d’onze del matí, ha tingut lloc un accident de trànsit a la carretera de Rubí, en l’encreuament amb l’avinguda Tèxtil de Terrassa. En l’accident s’hi ha vist implicat un camió de gran tonatge. Com a resultat el camió ha quedat travessat al mig de la carretera, impedint la circulació en ambdues direccions. El vehicle tenia de càrregada diverses furgonetes i turismes que, per sort, han quedat fixades al tràiler. La cabina però ha acabat impactant amb els matolls i la reixa de protecció.

Sembla ser que el camió estava aturat a l’alçada de la rotonda de l’av. del Tèxtil i l’av. de Can Jofresa, s’ha desfrenat, sense el conductor, i ha baixat fins a quedar travessat a la ctra. de Rubí. El camió ha xocat amb el guarda-rail, ha travessat el parterre de la mitjana i ha quedat finalment aturat tallant els dos sentits de la marxa de la ctra. de Rubí. Per sort, el camió no ha impactat amb cap altre vehicle i no hi ha hagut ferits.

Dotacions de la Policia Municipal de Terrassa. Bombers i del SEM han atès la trucada d’emergència. Els Bombers -que hi han anat amb tres dotacions i no han finalitzat el servei fins passada la una del migdia- han netejat la calçada ja que el camió havia deixat una gran taca de gasoil al mig de l’asfalt.

Fins més enllà a les dues del migdia, la Policia Municipal ha mantingut el desviament dels vehicles en direcció a Terrassa per l’av. del Tèxtil, i en direcció a Rubí per l’av. de Santa Eulàlia i el carrer de Colom. I és que les dimensions del camió han obligat a portar una grua de característiques especials que retirés el camió i els vehicles que transportava per tornar a obrir el trànsit.

Nou comentari

Comparteix