MónTerrassa
Espectacular accident d’una furgoneta al Parc Natural de Sant Llorenç

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ha estat testimoni d’un espectacular accident amb una furgoneta implicada. Els fets van passar aquest dijous, dia 28 d’abril de 2022, a la tarda. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, la Policia Local de Matadepera va alertar als Bombers de la Generalitat, cap a dos quarts de vuit del vespre, que hi havia una furgoneta tota camperitzada com una autocaravana, bolcada enmig d’un camí de terra, bloquejant totalment el pas de vehicles i el trànsit de persones.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat va desplaçar-se fins al lloc indicat. En concret, es trobava en un dels camins d’accés a dalt del cim de La Mola i del i el monestir benedictí de Sant Llorenç, des de Can Robert i el seu aparcament. És una de les rutes més clàssiques de pujada i centenars d’excursionistes hi passen cada dia, sobretot els caps de setmana i festius.

Un vehicle que va quedar molt malmès

Quan hi van arribar van veure que el vehicle havia quedat molt malmès com a conseqüència d’una forta caiguda. Sembla que s’hauria precipitat per un talús d’uns 6 metres d’alçada. No és un camí excessivament perillós i no acostuma a haver-hi accidents de cotxes o furgonetes.

Malgrat l’espectacularitat i que presentava seriosos danys, sobretot en la part davantera i al sostre, a l’interior no hi havia ningú en el moment que van aparèixer els cossos d’emergència. Sembla doncs que cap persona havia resultat atrapada i, a priori, havia pogut sortit pel seu propi peu. Tampoc hi havia ferits al lloc. D’aquesta manera, es va procedir a avisar una grua per tal que pogués retirar-la del camí. Els agents de la Policia Local van confeccionar un informe tècnic d’accidents. Abans de les nou del vespre, el vehicle ja havia estat retirat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa