MónTerrassa
Espectacular accident d’una furgoneta al Parc Natural de Sant Llorenç

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac ha estat testimoni d’un espectacular accident amb una furgoneta implicada. Els fets van passar aquest dijous, dia 28 d’abril de 2022, a la tarda. Segons ha pogut confirmar Món Terrassa, la Policia Local de Matadepera va alertar als Bombers de la Generalitat, cap a dos quarts de vuit del vespre, que hi havia una furgoneta tota camperitzada com una autocaravana, bolcada enmig d’un camí de terra, bloquejant totalment el pas de vehicles i el trànsit de persones.

Una dotació dels Bombers de la Generalitat va desplaçar-se fins al lloc indicat. En concret, es trobava en un dels camins d’accés a dalt del cim de La Mola i del i el monestir benedictí de Sant Llorenç, des de Can Robert i el seu aparcament. És una de les rutes més clàssiques de pujada i centenars d’excursionistes hi passen cada dia, sobretot els caps de setmana i festius.

Un vehicle que va quedar molt malmès

Quan hi van arribar van veure que el vehicle havia quedat molt malmès com a conseqüència d’una forta caiguda. Sembla que s’hauria precipitat per un talús d’uns 6 metres d’alçada. No és un camí excessivament perillós i no acostuma a haver-hi accidents de cotxes o furgonetes.

Malgrat l’espectacularitat i que presentava seriosos danys, sobretot en la part davantera i al sostre, a l’interior no hi havia ningú en el moment que van aparèixer els cossos d’emergència. Sembla doncs que cap persona havia resultat atrapada i, a priori, havia pogut sortit pel seu propi peu. Tampoc hi havia ferits al lloc. D’aquesta manera, es va procedir a avisar una grua per tal que pogués retirar-la del camí. Els agents de la Policia Local van confeccionar un informe tècnic d’accidents. Abans de les nou del vespre, el vehicle ja havia estat retirat.

Nou comentari

Comparteix