MónTerrassa
S’esfondra un tram de calçada del carrer de Salmerón

Un tram de calçada del carrer de Salmerón s’ha esfondrat aquest dimarts al vespre. A la calçada s’hi ha obert un clot d’uns 10 centímetres que s’ha tapat amb una planxa metàl·lica a l’espera de la seva reparació. Segons apunta la Policia Municipal de Terrassa, el clot s’ha obert degut al pes dels vehicles.

Els fets van tenir lloc a les 20:20h hores d’ahir dimarts 17 de maig. El clot es va obrir al carrer de Salmerón, a l’alçada del carrer d’Ubach i Soler, just davant de l’Escola La Roda. Una dotació dels Bombers de la Generalitat de Catalunya es van dirigir fins al lloc per un avís d’esvoranc a la via pública i va requerir la presència de la Policia Municipal de Terrassa.

Els Bombers de la Generalitat van actuar durant aproximadament 30 minuts per comprovar l’estat de la calçada, així com inspeccionar i supervisar que el clot no hagués causat danys a cap vehicle ni cap persona hagués resultat ferida.

La Policia Local es va encarregar de tallar la circulació del carrer i realitzar les tasques de senyalització de la zona. També es va haver de tallar la circulació als autobusos de la línia 6 i la línia 10 que circulen pel carrer Salmerón, desviant-se de la seva ruta habitual.

Fins a l’arribada dels tècnics, un cop analitzat el motiu de l’esfondrament, no es va col·locar la planxa metàl·lica per tal de tapar el forat a l’espera de la seva reparació.

Més successos

La Policia Municipal de Terrassa ha detingut una persona amb dues ordres de detenció, gràcies a la trucada d’un veí que el va veure actuant de forma sospitosa el matí d’ahir dimarts. El ciutadà va avisar a la Policia Municipal de Terrassa que l’home li semblava sospitós, i en la seva identificació, els agents van comprovar que li constaven dues ordres de detenció del jutjat d’instrucció de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa