MónTerrassa
El ciclista mort estudiava a la UPC de Terrassa i investigava en energies renovables
  • CA

Víctor Fauquet veí de Terrassa, de 29 anys, va morir dijous a la carretera C-1415a, en el mateix terme municipal, en caure de la bicicleta que conduïa i ser atropellat per un camió, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). És la via que connecta la cocapital del Vallès Occidental amb Castellar del Vallès passant per Matadepera, molt freqüentada pels ciclistes els caps de setmana i els dies festius.

Víctor Fauquet era estudiant de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAT) de la Universitat Politènica (UPC) i investigador al grup SEER_UPC (Centre de Recerca en Sistemes Elèctrics d’Energia Renovable de la xarxa TECNIO), que fa recerca en l’àmbit de la connexió a la xarxa elèctrica de sistemes de generació basats en energies renovables, principalment fotovoltaica, eòlica i marina. La missió principal és la de contribuir a la integració a gran escala de les energies renovables a les xarxes elèctriques del futur.

La universitat i diverses persones han mostrat el seu condol. V. F. R., era una persona molt coneguda a la ciutat, especialment en l’àmbit universitari.

Els fets van tenir lloc poc abans de les onze del matí. A causa de l’accident el ciclista va resultar ferit crític i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) el va traslladar a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, on va morir més tard. Cinc patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers i cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM van actuar en l’incident. Amb aquesta són 103 les persones que han mort en accident de trànsit a la xarxa viària catalana enguany. La carretera va estar tallada en els dos sentits de la marxa fins a la una del migdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa