MónTerrassa
Escopeta i 6 gossos per evitar més robatoris a una plantació Il·legal de marihuana
  • CA

Tenien una plantació il·legal de marihuana a casa, els hi van entrar a robar les plantes i, perquè no es repetís, van adquirir una arma de foc i van posar sis gossos a vigilar. Un cas ben curiós. Els fets van passar al carrer de Coll Cardús de Vacarisses, al Vallès Occidental. A principis del mes d’octubre, els Mossos d’Esquadra van rebre una informació sobre una possible plantació de marihuana al municipi. L’equip d’investigació de Terrassa va posar-se a treballar en el cas, i tots els indicis apuntaven al fet que, efectivament, s’estaven cometent il·legalitats. Davant això, el jutge d’instruccció va autoritzar l’entrada a la casa.

Els Mossos d’Esquadra van trobar plantes a diverses estances interiors -com el garatge-, perfectament preparades, i una escopeta llarga retallada i amb cinc cartutxos. En ser preguntats els propietaris perquè tenien una arma de foc d’aquest tipus, aquests van respondre que la van comprar per si els lladres tornaven a entrar a robar les plantes de marihuana. Una escopeta i, per més seguretat, sis gossos per vigilar tota la zona i espantar possibles visitants no desitjats.

Plantació de marihuana a Vacarisses/Mossos
Plantació de marihuana a Vacarisses/Mossos

En el moment de l’entrada, els agents es van trobar amb dues persones majors d’edat, un home d’origen equatorià i una dona nacional, i un menor. Ell va néixer el 5 de setembre de 1988, i ella l’abril de 1996. L’home és veí de Terrassa i la dona de Vacarisses. Els Mossos d’Esquadra van intervenir un total de 2.883 plantes, una xifra força considerable.

Els agents de la policia catalana també van comprovar que per fer funcionar tota la plantació de marihuana havien punxat la llum d’un lloc proper i la feien arribar dins les estances. Tècnics de la companyia Endesa també van ser presents a la casa per verificar els fets. En llum, havien estafat 22.600 euros. Ara se’ls acusa d’un delicte contra la salut pùblica, estafa per punxar la llum i tinença d’armes de foc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa