MónTerrassa
Es fa escàpol d’un accident a Terrassa i l’enxampen a Matadepera
Lloc on es va produir l’accident de trànsit | G.M.

!--akiadsense-->

A les 23.45h d’aquest dimecres, un particular va informar que havia estat víctima d’un accident de circulació a la rodona del carrer Font i Segué amb l’avinguda del Vallès i que el conductor infractor havia marxat en direcció a Matadepera. Una unitat de la Policia Municipal va acudir al lloc i la víctima els va informar que el vehicle escàpol l’havia colpejat en no respectar un senyal de cediu el pas. També els va facilitar la descripció del vehicle, amb danys considerables al frontal. Una patrulla va sol·licitar una ambulància per traslladar el conductor ferit, amb lesions lleus, a l’Hospital Parc Taulí.

Els agents van veure que el vehicle escapolit havia deixat una gran taca d’oli a l’asfalt i trossos de plàstic. Van comunicar els fets a la Policia Local de Matadepera per intentar localitzar el vehicle i el seu conductor. Seguidament, van seguir el rastre fins a l’interior d’un pàrquing comunitari d’un immoble a la localitat veïna. Allà, van veure un home que sortia de l’interior d’aquest pàrquing i que, en adonar-se de la seva presència, va fugir corrent. Els agents van sol·licitar la intervenció de la Policia Municipal de Matadepera per tal d’accedir a l’interior del pàrquing, on van trobar restes de líquid i altres trossos de plàstic d’un dels vehicles estacionats, que coincidia totalment amb la descripció facilitada pel conductor afectat. El vehicle encara tenia el motor calent. Els agents van comprovar també que tenia les portes obertes i a l’interior hi havia una denúncia de trànsit a nom del propietari.

Tot seguit, van esbrinar que el vehicle no tenia l’assegurança obligatòria i que el seu titular tenia antecedents policials. La Policia Municipal resta a l’espera que el titular o el conductor del vehicle es presenti a les dependències policials per lliurar-li les denúncies trameses per estar implicat en un accident de circulació i no facilitar les dades i per la manca d’assegurança obligatòria.

Nou comentari

Comparteix