MónTerrassa
Enxampen un home carregat de cocaïna i diners gràcies a una conductora èbria
Carrer Pablo Iglesias, a Terrassa | G.M.

!--akiadsense-->

Aquest dimecres a la matinada, pels volts de la 1.30h, agents de la Policia Municipal de Terrassa es trobaven en un control rutinari de vehicles muntat al carrer de Pablo Iglesias. La dotació ha vist que una conductora, en adonar-se de la seva presència, ha frenat de cop el vehicle i ha fet una maniobra sobtada per estacionar rere un cotxe de grans dimensions, amb la clara intenció d’amagar-se.

Els agents s’han dirigit al vehicle i han localitzat l’existència d’un acompanyant. La patrulla ha observat que la conductora del vehicle presentava símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa l’han instat a sotmetre’s a les proves d’impregnació alcohòlica en un etilòmetre estimatiu, amb un resultat de 0.89 mg/l. Mentre els agents intervenien en l’alcoholèmia, han vist com l’home que acompanyava a la conductora mostrava un comportament nerviós i estrany. L’han escorcollat i han trobat a la seva jaqueta deu embolcalls de color verd amb una substància en pols blanc, possiblement cocaïna, i diversos comprimits de material presumptament estupefaent.

La conductora ha estat traslladada a les dependències policials per ser sotmesa novament a proves d’alcoholèmia en l’etilòmetre de precisió, amb resultats de 0.79 mg/l i 0.81 mg/l. Ha estat informada que s’instruirien diligències per estar implicada en un delicte contra la seguretat del trànsit en conduir un vehicle a motor influenciada per l’alcohol, i ha quedat assabentada sobre la immobilització del seu turisme al dipòsit municipal. L’acompanyant ha estat sotmès a un escorcoll més acurat i se li ha trobat un moneder amb una quantitat important de diners en curs, a més de la droga requisada. Ha estat detingut per estar implicat en un delicte contra la salut pública i s’han instruït les primeres diligències trameses al Jutjat de Guàrdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa