MónTerrassa
Enxampat transportant caixes de cartró plenes de marihuana a Terrassa
  • CA

La Policia Municipal de Terrassa va detenir un home per tinença d’estupefaents, ahir dimarts 14 de desembre a la nit. L’home estava transportant unes caixes de cartró plenes de marihuana pel barri de Sant Pere Nord, quan uns agents que estaven patrullant per la zona el van enxampar, i van descobrir que dins de les caixes hi estava amagant marihuana.

El fets van passar al carrer Periodista Grané, cantonada amb el carrer del Renaixement, a les 23:22h de la nit, quan una dotació de la Policia Municipal que patrullava va veure un home que portava dues caixes de cartró sospitoses. Els agents van aturar l’home i el van identificar, procedint a obrir les caixes de cartró sospitoses. En obrir-les, van descobrir unes bosses de marihuana. Seguidament, els agents el van traslladar a les dependències policials, on van poder compravar amb més tranquil·litat que l’home portava un total de 333,4 grams de marihuana en tres bosses. D’aquesta manera, l’home va quedar detingut per tinença d’estupefaents.

Més successos

Ferit el conductor d’un VMP en col·lidir contra un turisme

Un conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit en col·lidir contra un turisme ahir a la nit Terrassa. El 112 va informar de l’accident de trànsit a les 21:28h, comunicant que havia tingut lloc al carrer d’Itàlia, cantonada amb el carrer d’Amèrica, al barri de Can Parellada. En rebre l’avís de l’accident, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa es va dirigir fins al lloc indicat, i va comprovar que havien col·lidit a la cantonada d’ambdós carrers un turisme i un vehicle de mobilitat personal (VMP) i que el conductor d’aquest últim havia resultat ferit. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident i seguidament van avisar a una ambulància per tal que atengués el ferit en el mateix lloc. Més tard, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a desembre 15, 2021 | 20:55
    Joan desembre 15, 2021 | 20:55
    Sant Pere Nord fa vergonya El barris s'ha omplert de xusma, paràsits, okupes, lladres, drogadictes i venedors de droga. Lamentable. I tot davant la passivitat dels polítics i la invisibilitat (això deu ser un cas aïllat) de la policia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa