Un lladre, amb poca traça, va ser enxampat amb les mans a la massa. Els fets van tenir lloc aquest dissabte, pocs minuts abans de dos quarts de vuit del vespre, quan un veí del barri de Ca n’Anglada va ser testimoni de com un individu entrava a l’interior d’una empresa. Ràpidament, va alertar els serveis d’emergència. Tres dotacions de la Policia Municipal de Terrassa van desplaçar-se fins al lloc indicat, al carrer de Sant Cosme amb la carretera Montcada, a tres carrers de la comissaria.

A l’arribar a la porta d’entrada, van poder comprovar com s’havien produït danys en un vidre de la façana, per on el presumpte lladre s’hi hauria colat. La sorpresa va ser però, que un cop van accedir a l’interior del local, els agents el van trobar allà dins. Va ser així que es va procedir a la seva identificació i detenció acusat d’un delicte de robatori amb força.

Ferit greu un motorista en una col·lisió amb un turisme

D’altra banda, el divendres, 4 de febrer, el telèfon d’emergències 112 va rebre l’avís que s’havia produït un accident de trànsit. Faltaven pocs minuts per a les vuit del matí. La topada tenia un turisme i una motocicleta com a implicats, i havia estat a l’avinguda del Vallès, just en l’encreuament amb el carrer de Jerez. Com a conseqüència de l’impacte, els vehicles havien quedat immobilitzats al mig de la via i hi havia dues persones ferides. Fins al lloc hi van acudir una patrulla de la Policia Municipal de Terrassa i una ambulància del SEM. Les dues víctimes haurien estat el conductor i passatger de la motocicleta.

Els agents policials van realitzar l’informe tècnic d’accidents mentre els serveis mèdics atenien els dos ferits. Finalment, el conductor de la moto va ser traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb lesions de caràcter greu, mentre que l’acompanyament, va ser dut amb ambulància fins a l’Hospital de Terrassa amb lesions de caràcter lleu.

Nou comentari

Comparteix