MónTerrassa
Enxampat ‘in fraganti’ un conductor que colpeja un vehicle i fuig
  • CA

Sobre les vuit del vespre d’aquest dilluns, dos agents de la Policia Municipal de Terrassa van ser testimonis de la col·lisió d’un vehicle contra un altre que estava estacionat al carrer de Sant Damià. Les unitats policials, que estaven en la cruïlla d’aquesta via amb el carrer de Jacint Elies, van observar com un conductor circulava de manera anòmala en direcció a l’avinguda de Barcelona, perdent el control del seu turisme fins a impactar contra el vehicle estacionat.

El conductor infractor, que es va donar a la fuga, va ser aturat immediatament pels agents a la confluència de l’avinguda de Barcelona amb el carrer de Jacint Elies. Les unitats policials van detectar com aquesta persona presentava símptomes evidents d’haver consumit substàncies alcohòliques, donant a l’etilòmetre estimatiu un resultat de 0.83 mg/l. L’infractor va ser portat a les dependències policials on els resultats de taxa d’alcohol en l’etilòmetre de precisió van ser de 0.83 mg/l i 0.93 mg/l respectivament.

Aquesta persona va ser informada sobre la instrucció de les corresponents diligències penals, en estar implicat en un delicte contra la seguretat del trànsit, alhora que se li comunicava que el vehicle quedava immobilitzat en el dipòsit municipal. Els agents actuants van deixar nota al vehicle impactat per tal que el seu propietari es dirigís fins a les dependències policials per facilitar-li les dades del responsable dels fets.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa