MónTerrassa
Entra a robar en un pis i l’enxampen gràcies a una targeta de crèdit

Havia entrat a robar en un pis de Terrassa i en veure una targeta de credit no se’n va poder estar, i això va ser la seva perdició. Cap a dos quarts de set de la tarda d’aquest dijous, 3 de febrer, la Policia Municipal de Terrassa va irrompre en un domicili del barri de Ca n’Aurell. Tenien indicis que alguna cosa havia passat, i no precisament bona, a l’interior de l’habitatge. I és que el llogater havia alertat als cossos de seguretat que s’estaven produint moviments bancaris sospitosos vinculats a la seva targeta de crèdit, la qual l’havia deixat a casa mentre ell es trobava de viatge a l’estranger. En definitiva, que algú estava realitzant compres i no era ell.

Els agents van dirigir-se fins a l’habitatge per veure què estava passant. I va ser així com van descobrir que a l’interior del pis hi havia una persona. Un individu que no tenia cap relació amb el llogater i que havia entrar a l’immoble rebentant el pany de la porta. Després d’identificar-lo, van poder confirmar que havia estat ell qui havia utilitzat de manera fraudulenta la targeta de crèdit del llogater. La Policia va procedir a detenir l’home acusat d’un presumpte delicte d’estafa, robatori amb força i violació de domicili.

Amb una ordre de crida i cerca

No va ser l’única detenció que es va produir aquest dijous per part de la Policia Municipal de Terrassa. Cap a les cinc de la tarda, el telèfon d’emergències va rebre l’avís que hi havia tres persones discutint enmig de la via pública. Es trobaven al carrer de Sant Tomàs, a l’alçada del carrer de Mossèn Àngel Rodamilans, al barri de Ca n’Anglada. Una dotació va desplaçar-se fins allà i van identificar tots els implicats. Va ser així com van comprovar que un d’ells tenia una ordre de crida i cerca, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció i trasllat a les dependències policials.

Nou comentari

Comparteix